Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet. Wilt u meer weten over de Regionale Energiestrategie in Nederland, bekijk hier de landelijke website. Meer vragen, antwoorden en informatie vindt u op de website van het Klimaatakkoord. Bekijk de Klimaatmonitor voor cijfers over lokale CO2-uitstoot, energieverbuik en hernieuwbare energie. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de energie- en warmtetransitie in uw gemeente, neem dan contact op met de gemeente waar u woont.

Heeft u een vraag over de Regionale Energiestrategie Twente? Stuur ons dan een mail.

Overige vragen

Waarom kunnen we geen aardgas meer gebruiken?
Hoeveel levert een zonneveld op?
Tellen kleinschalige burgerinitiatieven met zon en wind mee voor de RES?
Tellen windmolens van 25 meter mee voor de RES en wat is de potentiƫle opbrengst?
Zijn deze windmolens rendabel voor kleine initiatieven?
Tellen zonnepanelen op particuliere daken ook mee?