Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Meer weten?

Op weg naar RES Twente 2.0

Meer weten over de fase op weg naar RES Twente 2.0?

Bekijk de film Niets doen is geen optie, doe je mee?

Snel naar

Wij geven u graag een zo compleet mogelijk beeld van de energieopgave in Twente. Lees meer over:

Vragen of opmerkingen over de RES Twente? Neem contact op via energiestrategie@regiotwente.nl.

Blijf op de hoogte

We versturen met regelmaat een nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en meld u aan voor onze nieuwsbrief. De laatste nieuwsbrieven vindt u hier:

Loketten duurzaamheid

Voor vragen rondom de Regionale Energiestrategie Twente en de invloed ervan in úw gemeente, kunt u het beste contact opnemen met de gemeente. Onderaan deze pagina vind u een overzicht van alle 14 gemeenten in Twente.

Downloads

Films Op weg naar RES Twente 2.0

Tussenproducten:

Achtergronddocumenten

Energieverbruik en -opwek per gemeente

Voor elke gemeente is de energie in kaart gebracht. Via de www.energiestrategietwente.nl/monitor. krijgt u per gemeente en voor heel Twente meer inzicht in verbruik en energieprojecten in de pijplijn. De gegevens worden eens per half jaar geactualiseerd.

De RES Twente heeft diverse films gemaakt, zoals Niets doen is geen optie, maar ook rondom Gezondheid en veiligheid, Energie en Innovatie, Energiebesparing en gedragsverandering en de Waterstofhub Twente.

Bekijk ons youtubekanaal