Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug naar nieuws
02-12-2020

Themasessies Landbouw & Leefbaarheid en Natuur & Landschap

Op 2 december 2020 heeft een bijeenkomst plaatsgevonden gericht op de raakvlakken met andere maatschappelijke ontwikkelingen. Tijdens deze bijeenkomst hebben we ingezoomd op de RES Twente 1.0 vanuit de perspectieven Landbouw & Leefbaarheid en Natuur & Landschap.

Tijdens de bijeenkomst hebben we op kunnen halen dat we voor de RES Twente 1.0 nog een slag kunnen en willen maken als het gaat om het ruimtebeslag vanuit verschillende opgaven en gemeentegrensoverschrijdende inzichten ten aanzien van de ruimtelijke kwaliteit.

De inbreng van de deelnemers op 2 december was voor ons in elk geval heel waardevol. In 2021 willen we vervolg geven aan deze bijeenkomst door betrokkenen met elkaar te verbinden, maar ook concreet aan de slag te gaan: Wat betekenen verschillende maatschappelijke opgaven in het kader van de klimaatverandering voor het ruimtebeslag, hoe kunnen we zorgen voor een integrale aanpak en koppelkansen creëren?

Bekijk de presentatie van de themasessie.