Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug naar nieuws
30-09-2021

Startbijeenkomst Energietransitie op weg naar 2030

Op 29 september 2021 organiseerden de RES Twente en het programma Nieuwe Energie Overijssel (NEO) de startup ´Samen aan de slag met de energietransitie: Op weg naar 2030´. Na een plenaire aftrap zijn in 13 deelsessies heel veel verschillende thema's aan de orde geweest. Dit grote aanbod laat het brede werkveld zien van de energietransitie.

Grote opkomst

De bijeenkomst was bestemd voor een breed gezelschap en heeft veel bestuurders van gemeenten, waterschap en provincie, volksvertegenwoordigers, beleidsadviseurs, inhoudelijk betrokkenen, specialisten, Lokale Energie Initiatieven en een vertegenwoordiging van belangenorganisaties vanuit verschillende perspectieven aangetrokken. In totaal circa 180 deelnemers.

Samen aan de slag

De deelsessies zijn voor ons een belangrijk startmoment om het vervolgproces verder vorm te geven. Hier willen we een vertegenwoordiging van verschillende perspectieven bij betrekken. Op een grote wand konden de deelnemers hun namen en ideeën kenbaar maken.

Verslag met overzicht films - opnames - resultaten deelsessies - presentaties