Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bouwstenen - Overzicht

De Energiestrategie Twente is onderverdeeld in de Thematafel Elektriciteit en de Thematafel Warmte. Binnen deze Thematafels zijn, voor de inhoudelijke invulling, werkgroepen gevormd.

Binnen de Thematafel Elektriciteit zijn werkgroepen aan de slag met Grootschalige opwek, Zon op dak, Ruimtelijke kwaliteit en Systeemefficiƫntie.

Binnen de Thematafel Warmte (gebouwde omgeving) zijn werkgroepen aan de slag met de inventarisatie van de Warmtevraag, Warmteaanbod, verdeling van de capaciteit.

Wilt u meer weten of heeft u een specifieke vraag? Neem contact op via energiestrategie@regiotwente.nl en we koppelen u aan de juiste contactpersoon.

Bouwstenen concept-RES Twente

Voor de realisatie van de RES Twente 1.0 maken we mede gebruik van de kennis die we hebben opgedaan in eerdere verkenningen en de bouwstenen uit de concept-RES Twente:

Meer informatie over een van onze bouwstenen?

Dorpsmolen

Concentratie-gebieden

Twentse kracht

Lokale verdienmodellen

Stedelijke regionaal warmtenet

Alternatieven platteland

Geothermie & aquathermie

Biomassa & biogas

Zon & wind langs rijkswegen

Zon op dak

Infrastructuur