Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wat is een RES-regio?

Ga terug

Voor het maken van een regionale energiestrategie is Nederland opgedeeld in 30 energieregio’s. Elke heeft de opdracht gekregen om een regionale energiestrategie op te stellen.

De regio’s zijn gevormd op basis van bestaande samenwerkingsverbanden.