Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoe wordt lokaal eigendom vormgegeven?

Ga terug

Vanuit de RES Twente geven we richting en invulling aan hoe wij in Twente 50% lokaal eigendom graag ingevuld zien. Het is aan iedere gemeente zelf om hier invulling aan te geven binnen hun gemeente.

Over de wijze waarop dit wordt vormgegeven is inspraak mogelijk. Vanuit de RES organisaties ondersteunen we de vormgeving van lokaal eigendom door kennis uit te wisselen en het netwerk te versterken.

Lees meer over lokaal eigendom (bron: coalitiepartners)

Vragen en antwoorden participatie en lokaal eigendom