Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Heeft u een vraag?

Wij hebben verschillende vragen en antwoorden voor u op een rij gezet en op thema geclusterd. Enkele vragen en antwoorden zijn aangevuld met ondersteunend materiaal.

Staat uw vraag hier niet bij? Mail dan naar energietransitie@regiotwente.nl.

Gebouwde omgeving (warmte)

Waarom is Twente geschikt als warmteregio?
Hoe zorgen we dat aardgasvrije bebouwing haalbaar en betaalbaar is?
Hoe draagt Twence bij aan de energietransitie?
Hoe verloopt de besluitvorming rondom biomassa?

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen?
Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder!

Ga naar contact