Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet. Wilt u meer weten over de Regionale Energiestrategie in Nederland, bekijk hier de landelijke website. Meer vragen, antwoorden en informatie vindt u op de website van het Klimaatakkoord. Bekijk de Klimaatmonitor voor cijfers over lokale CO2-uitstoot, energieverbuik en hernieuwbare energie. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de energie- en warmtetransitie in uw gemeente, neem dan contact op met de gemeente waar u woont.

Heeft u een vraag over de Regionale Energiestrategie Twente? Stuur ons dan een mail.

Algemeen

Waarom wordt er een regionale energiestrategie opgesteld?
Wat is een regionale energiestrategie (RES)?
Wat staat er beschreven in de regionale energiestrategie voor Twente?
Wie stellen de regionale energiestrategie voor Twente op?
Wat gebeurt er als we geen regionale energiestrategie maken in de regio?
Wat is de energietransitie?