Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug naar nieuws
03-11-2020

Wierden lanceert website

Gemeente Wierden heeft de website wierdengaatvoorduurzaam.nl gelanceerd. Hier vindt u alle informatie over energie besparen, duurzame warmte, opwekken van duurzame elektriciteit, hittestress en wateroverlast in de gemeente Wierden.

Oproep nieuwe initiatieven

De gemeente Wierden roept inwoners en ondernemers van Enter, Wierden en het buitengebied op om met goede initiatieven te komen om energie duurzaam op te wekken en om energie te besparen. Wethouder Richard Kortenhoeven: “We moeten energie besparen en de energie die we gebruiken, duurzaam opwekken. Want alle energie die we niet gebruiken door te besparen of door isolatie, hoeven we niet duurzaam op te wekken."

Iedere gemeente volgt eigen tijdspad en heeft eigen loket

De gemeenten gaan aan de slag met inwoners, ondernemers en andere belanghebbenden om invulling te geven aan de RES Twente 1.0. Iedere gemeente volgt daarin een eigen aanpak. De loketten duurzaamheid van de gemeenten zijn onder aan iedere pagina van deze website te vinden.