Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug naar nieuws
19-05-2021

Twenteraad

Op 19 mei 2021 heeft de initiatiefgroep RES Twente een bijeenkomst georganiseerd voor de Twenteraad. Bestuurlijk trekker van de RES Twente Louis Koopman en programmamanager Jan Jaap Kolkman waren te gast.

Onder leiding van dagvoorzitter Annette Zwiep zijn de kartrekkers van de initiatiefgroep RES Twente in gesprek gegaan met hen over de moties en reacties van de volksvertegenwoordigers. Ook statenlid Sybren Stelpstra was te gast als linking pin van de Provinciale Staten.

De livestream kunt u hier terugzien.

Bekijk de ondersteunende presentatie

Meer weten?

Tijdens de bijeenkomst is de strategische koers RES Twente 1.0 op hoofdlijnen toegelicht. De ingediende moties en reacties zijn samengevat in bijlage 1 van het bijlagenboek.

Verder is kort de app RES Twente geïntroduceerd die meer inzicht geeft over de maatschappelijke kosten voor het realiseren van de duurzame opwek elektriciteit.