Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug naar nieuws
28-01-2021

Regionale werksessie belanghebbenden

Tijdens de regionale werksessie voor belanghebbenden hebben we verschillende perspectieven samen willen brengen. Bijna 70 geïnteresseerden hebben hun visie ingebracht vanuit diverse invalshoeken (landgoederen, landschap, natuur, landbouw, lokale initiatieven energie en duurzaamheid), maar ook verschillende volksvertegenwoordigers hebben deelgenomen.

De tijd die beschikbaar is om met elkaar in gesprek te gaan is altijd te kort. Heeft u nog relevante punten die u aan ons wilt meegeven, dan kan dat via energiestrategie@regiotwente.nl.

We hebben diverse snelkoppelingen naar meer informatie ingevoegd in de presentatie.

Bekijk de presentatie van de regionale werksessie.

Terugkoppeling tijdens vervolgbijeenkomst

De input van de deelnemers nemen we mee met de andere inbreng voor de RES Twente 1.0. Op 10 februari 2021 vindt een bijeenkomst plaats voor belanghebbenden waar we terugkoppeling geven over wat we tot nu toe hebben opgehaald en hoe we de inbreng verwerken in de RES Twente 1.0.

Datum: 10 februari 2021

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Locatie: online, link volgt na aanmelding

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via energiestrategie@regiotwente.nl onder vermelding van ‘Bijeenkomst 10 februari 2021’. Na aanmelding ontvangt een link voor deelname.