Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug naar nieuws
13-11-2020

In gesprek met de omgeving

De afstemming met de omgeving vindt plaats op verschillende niveaus. Op lokaal niveau zetten de gemeenten zich in om inwoners, ondernemers, belangenorganisaties en lokale energie coöperaties te informeren en betrekken. Op regionaal niveau zorgt de RES Twente dat betrokkenen goed op de hoogte zijn en hun vragen, kansen en zorgen kenbaar kunnen maken. Alle processen zijn er op gericht om samen met de omgeving invulling te geven aan de RES Twente 1.0.

Inmiddels hebben diverse betrokkenen gemeld dat zij goed op de hoogte willen blijven en/of betrokken willen worden bij de realisatie van de RES Twente 1.0. De RES Twente organiseert (al dan niet samen met partners) de komende periode de volgende bijeenkomsten:

  • 19 november 2020: informatiesessie door de Twenteraad over de RES Twente (ook verdiepende bijeenkomst over gemeentegrensoverschrijdende samenwerking en clustergebieden)
  • 26 november 2020: regionale schetssessie Lokale Energie Initiatiefnemers en initiatiefgroepen Duurzaamheid (verdiepende bijeenkomst)
  • 2 december 2020: regionale schetssessie klankbordgroepen (voor geïnteresseerden en belanghebbenden met thema’s zoals Landbouw & Leefbaarheid, Natuur & Landschap)

Nadere informatie volgt, maar aanmelden kan al via energiestrategie@regiotwente.nl onder vermelding van de datum van de bijeenkomst. Voor het meest actuele overzicht kijkt u op www.energiestrategietwente.nl/tijdsplan#agenda.