Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug naar nieuws
19-11-2020

Bijeenkomst Twenteraad

Op 19 november 2020 organiseerde de Twenteraad een informatiebijeenkomst over de RES Twente voor raadsleden, leden van het Algemeen Bestuur van het waterschap en Statenleden. De interesse in het onderwerp was groot. Tijdens deze avond waren bijna 100 deelnemers aanwezig.

Tijdens de bijeenkomst voor beslissers over de RES Twente 1.0 op 29 oktober 2020 zijn verschillende vragen gesteld en aandachtspunten meegegeven door de volksvertegenwoordigers. Op 19 november 2020 heeft programmamanager Jan Jaap Kolkman een verdieping gegeven op de belangrijkste vragen.

Speciale gast bij deze bijeenkomst was Commissaris van de Koning Andries Heidema. Hij benadrukte het belang om samen met elkaar in gesprek te blijven en samen dit proces te doorlopen met beslissers, inwoners, belanghebbenden. Tijdens de breakoutrooms hebben de deelnemers een kijkje in de keuken genomen bij de buren. Een belangrijk startpunt om verder vervolg aan te geven.

De komende periode houden we raadsleden, leden van het Algemeen Bestuur van het waterschap en Statenleden goed op de hoogte van ontwikkelingen. Dat doen we in nauwe samenwerking met de linking pins uit de initiatiefgroep RES Twente. Dit alles ter ondersteuning van de lokale processen, want uiteraard worden de volksvertegenwoordigers ook via hun eigen organisatie op de hoogte gehouden.