Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug naar nieuws
12-02-2021

Bijeenkomst beslissers

Op 11 februari hebben bijna 100 volksvertegenwoordigers deelgenomen aan de online bijeenkomst van de RES Twente. Tijdens de bijeenkomst is een toelichting gegeven op het besluitvormingsproces. Daarnaast is toegelicht hoe we invulling gaan geven aan de RES Twente 1.0: Een koersdocument om in 2030 1,5 TWh aan elektriciteit duurzaam op te kunnen wekken en een goede basis te leggen om Twente te kunnen ontwikkelen als warmteregio.

In de chat zijn veel vragen gesteld. Deze zijn voor een deel plenair teruggekoppeld. De openstaande vragen gaan we in de komende periode beantwoorden. Hieronder zijn de presentatie en opname ingevoegd.

Bekijk de presentatie

Bekijk hier de opname van de bijeenkomst

Werkkaart zoekgebieden

Tijdens de presentatie is een werkkaart gedeeld met zoekgebieden (voor zover deze bekend zijn). In de kaart zijn ook de belangrijkste landschapstypen uit het advies van HNS Landschapsarchitecten verwerkt. Deze werkkaart is in ontwikkeling en inhoudelijk vinden de komende periode mogelijk wijzigingen plaats vanwege beleid en visies die lokaal worden vastgesteld. We stellen de werkkaart ter beschikking, maar het is van groot belang dat u zich realiseert dat dit een weergave is van het werkproces waar we ons in bevinden.