Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug naar nieuws
11-02-2021

Bijeenkomst belanghebbenden

Op 10 februari hebben bijna 80 belanghebbenden deelgenomen aan de online bijeenkomst van de RES Twente. De inbreng van de deelsessies van 28 januari zijn teruggekoppeld en we hebben op hoofdlijnen toegelicht hoe we de inbreng in de RES Twente 1.0 verwerken.

In de chat zijn veel vragen gesteld. deze zijn voor een deel plenair teruggekoppeld. De openstaande vragen gaan we in de komende periode beantwoorden. Hieronder is de presentatie ingevoegd. De opname volgt zsm.

Bekijk de presentatie

Bekijk hier de opname van de bijeenkomst

Werkkaart zoekgebieden

Tijdens de presentatie is een werkkaart gedeeld met zoekgebieden (voor zover deze bekend zijn). In de kaart zijn ook de belangrijkste landschapstypen uit het advies van HNS Landschapsarchitecten verwerkt. Deze werkkaart is in ontwikkeling en inhoudelijk vinden de komende periode mogelijk wijzigingen plaats vanwege beleid en visies die lokaal worden vastgesteld. We stellen de werkkaart ter beschikking, maar het is van groot belang dat u zich realiseert dat dit een weergave is van het werkproces waar we ons in bevinden.